Pozvánka na Specialized Enduro Race Zadov 2018

Author

Využijte jedinečné příležitosti strávit na kole celý nadcházející víkend. Po sobotním Šumavském MTB maratonu následuje na Zadově nedělní závodu České Enduro Serie. Sobotní táborák s opékáním vuřtů pro všechny účastníky....

Pozvánka na Specialized Enduro Race Zadov 2018

Třetí závod České Enduro Serie 2018, Specialized Enduro Race Zadov, se odehraje již tento víkend 4. - 5. 8. na Zadově. Všech 5 rychlostních zkoušek bude pro závodníky připraveno k tréninku v sobotu 4. 8. od 11:00. Během tréninku bude možné využívat lanovku Kobyla za zvýhodněné jízdné. Závodní program pro děti a dospělé začíná už v sobotu v podvečer prologem pro dospělé a děti. Hlavní část programu bude samozřejmě pokračovat až v neděli ráno od 9:00. Ve zkratce ještě doplníme, že sobotní večerní prolog se pojede už za tmy, a proto bude potřeba si vzít s sebou nějaké pořádné světlo, ať v lese nezabloudíte!

MH5 5625

I ti nejmenší se můžou na Zadov těšit, pojede se tu totiž dětský závod, kde si mladí a začínající bikeři budou moci vyzkoušet tuto atraktivní MTB disciplínu.

Enduro na Zadově bude především o zábavě a pohodě s kamarády na kole. A letos to bude platit dvojnásob! Grilovačka, táborák, pivko zdarma pro všechny přihlášené závodníky enduro a reprodukovaná hudba, to vše na vás bude čekat v sobotu navečer.

Na tratích se dle informací od hlavního organizátora Jiřího Lutovského také pořádně zapracovalo a jezdci se mají na co těšit. "Na Zadově se enduro koná už pošesté za sebou, snažíme se vždycky přijít s něčím novým. Předloni jsme přidali "skok do Temelína" který tu pochopitelně zůstane. Na letošek zůstala loňská novinka - erzeta pod churáňovskou lanovkou," říká Lutovský a doplňuje: "Těšit se můžete i na sobotní prolog v sáňkařské dráze. Není to ovšem betonové koryto, je to stará přírodní dráha z padesátých let, ale bude to výživné, je to 1,2 km dlouhé," láká na Zadov příznivce endura.

MH5 5189

MH5 5159

 

Nebude chybět ani testování kol Specialized. Rezervace závodních kol je již od včerejšího dne spuštěna na www.testthebest.bike. Na místě můžete otestovat rovněž kola GIANT, ROCK MACHINE, MONDRAKER, NORCO, ORBEA, a KONA. Najdete zde i parádní zázemí FOX, kde mimo jiné můžete nafasovat kávičku zdarma a mrknout na spoustu fajnových produktů s liščím logem.

 

Více info najdete v propozicích ZDE a nebo na FB profile ZDE.

MH5 5976

 

Zadov FB CZ1

T-Mobile Česká Enduro Serie

Author T-Mobile Česká Enduro Serie

9. ročník T- Mobile České Enduro Serie reprezentuje původní myšlenku MTB: návrat k přírodě a přátelské neformální atmosféře a zároveň kombinuje všechny MTB dovednosti - vytrvalost, techniku, strategii a rozvahu.

General PartnerT-Mobile
Main partnersTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
General media partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartnersSportHelp
Cyklostar
SuppliersBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Media partnerMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Race partnersGiant
Camelbak