Aktuality k Enduro Race Malá Morávka 22.-23.8.2020

Autor

Zde jsou nejdůležitější informace ke čtvrtému závodu Enduro Race Malá Morávka, který se uskuteční již tento víkend 22.-23.8.2020

Aktuality k Enduro Race Malá Morávka 22.-23.8.2020

PREZENCE
Prezence bude otevřena v sobotu od 14:00 do 18:00 v areálu závodu. Vydávají se pouze startovní čísla, čipy až v neděli 20 minut před startem. Výdej čipů ve stánku SportSoft.
Nezapomeňte si prosím vyzvednout závodní triko, pokud máte objednané. Stačí nahlásit své jméno a příjmení. Děkujeme.

TRÉNINK
Tratě budou připravené k tréninku v pátek od 12:00.
V sobotu oficiální trénink od 09:00 do 18:00

ZÁVOD

POZOR!!! SOBOTNÍ PROLOG ZRUŠEN. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ. 

V ODKAZE NAJDETE STARTOVNÍ ČASY VŠECH KATEGORIÍ. = https://sportsoft.cz/Related/2020/Enduro-Race-Mor%C3%A1vka_5241_startovka/cs_20200822_startovka_enduroserie_moravka_vol2.pdf

 

RACE,HOBBY

Hlavní závod startuje v neděli v 09:00. Vyjíždět se bude v 5min intervalech, kdy se do závodu vydá vždy 10 závodníků. Startovat se bude v obráceném pořadí, tedy nejvyšší číslo kategorie Hobby pojede první, nejnižší číslo kategorie Race vystartuje poslední. Na všechny erzety jedou závodníci po vlastní ose. 

DĚTSKÉ ZÁVODY
Nedělní hlavní závod začíná od 09:15. Moderátor bude vyvolávat děti k startovní bráně. Nejdříve se připraví kategorie Rookie a poté Grom. Start je v areálu závodu. Kategorie Rookie jede celkem 4RZ, na RZ1,4 jedou lanovkou , kategorie Grom jede celkem 3 RZ a na všechny pojede lanovkou, vynechávají RZ 2. 

OBČERSTVOVACÍ STANICE NUTREND

Stánek NUTREND bude umístěn v areálu závodu, kde bude k dispozici sportovní výžíva NUTREND, ovoce, oříšky, voda a ionťák.

SERVISNÍ DEPO KOLOFIX

v letošním roce se můžete těšit na profesionální servisní depo od našeho partnera KOLOFIX. K dispozici Vám budou mechanici od soboty do neděle.

MYTÍ KOL

Mytí kol bude pro Vás připraveno u centrálního parkoviště v blízkosti stanků NUTREND (zezadu). K dispozici bude myčky kol.

WC

Areál nabízí dostatečnou kapacitu toalet. První najdete v nové budouvě infocentra a druhé u spodní stanice lanovky.

 

Morávka FB



T-Mobile Česká Enduro Serie

Autor T-Mobile Česká Enduro Serie

9. ročník T- Mobile České Enduro Serie reprezentuje původní myšlenku MTB: návrat k přírodě a přátelské neformální atmosféře a zároveň kombinuje všechny MTB dovednosti - vytrvalost, techniku, strategii a rozvahu.

Generální partnerT-Mobile
Hlavní partneřiTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
Generální mediální partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartneřiSportHelp
Cyklostar
DodavateléBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Mediální partneřiMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Partneři závoduGiant
Camelbak