Pro letošní sezonu připravila firma N Distribution, zastoupení značek Fox a Kona malé změny v programu České Enduro Serie 2017

Autor

Letos pro účastníky České Enduro Serie bude opět možnost zapůjčit si na stánku Fox helmy, rukavice či brýle, za malý poplatek, a pokud se vám věcičky budou líbit nebude problém se dohodnout na odkupu.

Malá změna se bude týkat naší kavárny. Pro letošní sezónu naleznete u startovního čísla poukaz na dvě kávy, a je na vás zdali je vypijete hned a nebo druhý den. Tudíž, hledejte kupónek, doražte na stánek a kávička je vaše.

Další novinku, kterou vám přivezeme budou testovací kola Kona. K výběru bude limitovaný počet kol, kategorie enduro, která si budete moci zapůjčit od soboty do nedělě. K dipozici budou modely PROCESS, a HEI HEI TRAIL. Kola budou ve velikostech S, M, L. 

process 134 dl 1

 

process 134

Kola budeme půjčovat obvyklým způsobem. Nezapomeňte si tedy 2 doklady, které nám ponecháte, a jakmile nám kolo vrátíte, tak dostanete vaše náležitosti zpět.
Kola je možné rezervovat přes email: testbike@ndistribution.cz, vždy do ČTVRTKA týden před závodem. Volná kola pro testování budou zveřejněna na FCB profilu konacz. Případně na oficiálním webu České Enduro Serie.

Takže se těšíme na viděnou na závodech České Enduroserie, která startuje již za týden v Koutech.

hei hei trail

process 111

 

Pro letošní sezonu připravila firma N Distribution, zastoupení značek Fox a Kona malé změny v programu České Enduro Serie 2017
T-Mobile Česká Enduro Serie

Autor T-Mobile Česká Enduro Serie

9. ročník T- Mobile České Enduro Serie reprezentuje původní myšlenku MTB: návrat k přírodě a přátelské neformální atmosféře a zároveň kombinuje všechny MTB dovednosti - vytrvalost, techniku, strategii a rozvahu.

Generální partnerT-Mobile
Hlavní partneřiTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
Generální mediální partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartneřiSportHelp
Cyklostar
DodavateléBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Mediální partneřiMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Partneři závoduGiant
Camelbak