Vyhrajte kolo Giant LIV DEVOTE ADVANCED 1 vel. M!

Autor

Přijďte na závod a zapojte se do soutěže o dámské kolo Giant v hodnotě 83 999 Kč. Soutěž je pro všechny účastníky závodů Kola pro život, T-Mobile České Enduro Série a L'Etape Czech Republic by Tour de France v Praze. Stačí vyplnit na závodech formulář se soutěžními otázky a dokončit libovolnou trasu na libovolném závodě. Výherce bude vylosován na finálovém večeru KOLO PRO ŽIVOT.

Vyhrajte kolo Giant LIV DEVOTE ADVANCED 1 vel. M!

Na T-Mobile České Enduro Sérii, si formulář vyžádáte při výdeji startovních čísel nebo v T-Mobile Chill Out Zoně. Vyplníte a odevzdáte na stejném místě do losovací krabičky. 

Soutěžní otázky - ať se můžete připravit dopředu 

1. Jak se jmenuje nové závodní celoodpružené XC kolo značky Liv, na kterém závodí česká reprezentantka Jitka Čábelická?
2. Jak se jmenuje legendární závodní silniční kolo značky Giant, na jehož 10. generaci závodí jezdci profesionální stáje nejvyšší kategorie Team Jayco AlUla?

Pravidla

Účastníkem Tipovací soutěže 2024 se stává každý (dospělý či dítě), který se zaregistruje a absolvuje libovolný závod a libovolnou trasu v rámci Kolo pro život, L’Etape Czech Republic by Tour de France nebo T-Mobile České Enduro Série. Ze všech správných odpovědí vylosován a vyhlášen jeden šťastný výherce na Finálovém večeru Kolo pro život, jehož jméno bude posléze zveřejněno na webu www.kolopro.cz a sociálních sítích projektu. Vítěz převezme cenu z rukou zástupce partnera, který bude garantem konkrétní soutěže v konkrétním měsíci, případně mu bude předána dle osobní domluvy. 

Termínová listina T-Mobile České Enduro Série 2024
Autor

Pokračovat ve čtení

Autor

Generální partnerT-Mobile
Hlavní partneřiTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
Generální mediální partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartneřiSportHelp
Cyklostar
DodavateléBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Mediální partneřiMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Partneři závoduGiant
Camelbak